Menu

Antonija Šola objavila novu autorsku pjesmu

Antonija Šola objavila novu autorsku pjesmu

Pjesma “Oči boje oceana” doziva ljeto i tjera kišne oblake, ali i na Antonijin način opjevava vječitu borbu sreće i tuge, kao i tame i svjetla, jeseni i ljeta, a šta bismo drugo i mogli očekivati od nepopravljive romantičarke kao što je Antonija. Antonija priprema ljetnu sezonu za koncerte i nastupe, a ova pjesma je novitet na njenom repertoaru.

Tajanstvena zavodnica pisala je i za mnoge kolege i kolegice na estradi, a nije ni čudo što svi vole sarađivati sa Antonijom jer ima zarazno pozitivan stav. Neke kolege sa muzičke scene tvrde da im je svojom energijom i idejama donijela sreću. Ovaj put, Antonija nam je pripremila pravu poslasticu za ljeto - novu pjesmu Oči boje oceana. Produkcija Svena Gleđe ovaj put donosi moderan zvuk koji osvaja na prvo slušanje. Režiju potpisuje Igor Vignjevic. Spot je sniman na više lokacija na Jadranu i u Crnoj Gori u dužem vremenskom period. Scene sa mora su snimane u marini Veljko Barbieri u Slanom, te duž Jadrana, dok su scene plovidbe na luksuznom gliseru Terranautike snimane u okolici Dubrovnika i otoka Šipana.

Ljepote i spoj kontinenta i mora donose scene šume konjičkog kluba Trajbar. Povodom izlaska pjesme Antonija će za ljeto lansirati uniseks parfem “Ocean”. Osim ove pjesme pripremila još nekoliko pjesama koje planira objaviti već ovog ljeta i jeseni koje će potom objediniti na novom studijskom albumu u izdanju Croatia Records-a, a na njemu će se naći pjesme koje je objavljivala posljednje 4 godine poput "Samo u parfemu", "Tvoja" , "Dok slušam radio", "Bitango moja".. Do tada, ovog ljeta Antonija nam pjeva o tajanstvenim očima boje okeana.

Video

TOP LISTA - ZABAVNA

1. Armin Muzaferija - Voljenom odlaze voljeni
2. Regina - Ti si mi tu
5. The Babe Barbarella - Znam
6. Činčila Band - Marš na Mars
7. Dr. Zo - Povratna stvar
8. Leo & Izabela Martinović - Samo ne brini za mene
9. Bukowskee - Amman
10. Dum Dum - Prokleto sami

TOP LISTA - NARODNA

1. Semir Ceric Koke - Sve i sad
2. Armin Šaković - Dobra strano mog života
3. Kemal Hasić - Tebi malo je
4. Denial Ahmetović- Suze za oproštaj
5. Dževada Keranović - Što te nema
6. Adnan Jakupović- Pješke
7. Sladja - Da ne čuje zlo
8. Ruža Efendić - Predugo sam volela
9. Šaćir Ameti - Dobra duša
10. Haris Sefer- Dragana

TOP VIDEO

1. dRUMELODY - You and Me
2. Armin Šaković - Dobra strano mog života
3. Hor Hamza- Iskreno
4. Kemal HasićTebi malo je
5. Jasna Gospić -Iluzija
6. Grupa autora - Jednaki
7. Zejd Šoto - Slovo o ljubavi
8. Lapsus Band - Oči boje čokolade
9. Miligram - Proćerdano 
10. Severina - Kuma