Menu

Novi muzički studio Hayat Productiona radi punom parom

Novi muzički studio Hayat Productiona radi punom parom

Novi muzički studio Hayat Productiona radi punom parom

Hayat Production je možda na istoj adresi, ali se simbolično popeo za sprat više. Nove prostorije sa vrhunskom audio i videoprodukcijom već nekoliko dana vrve brojnim gostima iz svijeta muzike, sporta, kulture i izdavaštva.

Snimamo neprestano. Postaje mi izuzetno teško pratiti vlastiti raspored. S obzirom na ove velike promjene u produkciji, očekuje nas jedna izrazito zanimljiva sezona Wow Hayat Production Show-a! – izjavio je Ammar Švrakić na svojoj kratkoj kafe-pauzi između snimanja emisija.

Hayat Production je pored tehničkih unovljenja, oformio i jedan drugačiji i vrhunski tim s ciljem efektivnijeg djelovanja. Novi stručni tim omogućava svim klijentima kvalitetan PR management, zastupanje na terenu, audio i videoprodukciju, tj. produkcija sada pokriva čitav proces nastanka pjesme od početka do kraja. Izuzetno mi je drago što smo se pozicionirali na ovaj način i tako došli na jedan poprilično zavidan nivo djelovanja.

Muzički studio radi snažnim intenzitetom, a zbog popunjenih kapaciteta svakodnevno radimo i prekovremeno da bismo pružili našim klijentima zadovoljavajući proizvod. Iskoristio bih ovu priliku da najavim, za sada, nekoliko novih pjesama, na koje smo naročito ponosni. Neću otkrivati puno detalja, ali mogu kazati da publika već u naredne dvije sedmice može očekivati novu pjesmu Slađe Zubčević, a brzo iza toga ide i nova pjesma Hanke Paldum, Dine Memića, Amira Begovića i Alema Bajrovića. – izjavio je za našu ekipu izvršni producent i menadžer Hayat Productiona Arel Češljar.

Direktor Hayat Productiona Ahmed Švrakić navodi da je ovo veliki korak za produkciju, ali je isto tako značajan korak i za nastavak njegovanja cjelokupnog domaćeg muzičkog stvaralaštva i odgovarajuće promocije domaćih autora.

TOP LISTA - ZABAVNA

1. Armin Muzaferija - Voljenom odlaze voljeni
2. Regina - Ti si mi tu
5. The Babe Barbarella - Znam
6. Činčila Band - Marš na Mars
7. Dr. Zo - Povratna stvar
8. Leo & Izabela Martinović - Samo ne brini za mene
9. Bukowskee - Amman
10. Dum Dum - Prokleto sami

TOP LISTA - NARODNA

1. Semir Ceric Koke - Sve i sad
2. Armin Šaković - Dobra strano mog života
3. Kemal Hasić - Tebi malo je
4. Denial Ahmetović- Suze za oproštaj
5. Dževada Keranović - Što te nema
6. Adnan Jakupović- Pješke
7. Sladja - Da ne čuje zlo
8. Ruža Efendić - Predugo sam volela
9. Šaćir Ameti - Dobra duša
10. Haris Sefer- Dragana

TOP VIDEO

1. dRUMELODY - You and Me
2. Armin Šaković - Dobra strano mog života
3. Hor Hamza- Iskreno
4. Kemal HasićTebi malo je
5. Jasna Gospić -Iluzija
6. Grupa autora - Jednaki
7. Zejd Šoto - Slovo o ljubavi
8. Lapsus Band - Oči boje čokolade
9. Miligram - Proćerdano 
10. Severina - Kuma