Logo
Printaj ovu stranu

"DAJ MI DA TE LJUBIM"

"DAJ MI DA TE LJUBIM"

Nakon uspješnog singla ''Duše gram'', Adan Mulahasanović vraća se s poletnim ritmom koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Naime, Adan je nakon duže pauze snimio odličnu pjesmu. Svi koji poznaju mladog pjavača, znaju da mu profesionalizma nikad ne manjka. Tako je, s razlogom, napravio dužu pauzu, poredao prioritete u svom životu, okončao studij Ekonomije te ocijenio da je vrijeme da se više posveti muzici.

„Daj mi da te ljubim“ naziv je novog singla Adana Mulahasanovića.

Autor teksta je Mirko Šenkovski Geronimo, a prvi put Adan se pojavljuje kao autor muzike i aranžmana.

Pjesma je dobila i svoj vizual i to u prekrasnim Vodicama. Lijepi kadrovi spota pjesmu su pretočili u divnu ljubavnu priču. „Amina Maličević svojim je pojavljivanjem spotu dala posebnu notu. Odlično je odradila svoj dio posla i mnogo sam joj zahvalan. Atmosfera na snimanju je bila više nego ugodna. Dali smo sve od sebe da to u finalu izgleda upravo onako kako smo željeli. Moram reći da sam veoma ponosan na sve ovo što smo do sada napravili. Ostaje nam vidjeti šta će publika reći?“ ispričao nam je Adan.

Također, rekao nam je da nastavlja s radom te da uskoro možemo očekivati njegove novitete.

Nije nam otkrio da li će i to biti dio autorskog rada ili nas, možda, iznenadi s nekim duetom. Bit ćemo strpljivi, a do tada, uživat ćemo u novoj pjesmi i spotu.

Video

Hayat Production © 2016. Powered by Studio nova vizija. All rights reserved.