Upozorenje
  • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 957

Menu

HP SHOW "VRIJEME JE ZA MAŠALA"

HP SHOW "VRIJEME JE ZA MAŠALA"

U ovosedmičnoj emisiji „Hayat production show“ bili smo u posjeti Eldinu Huseinbegoviću, koji je ugostio našu ekipu u svojoj rodnoj kući na Vratniku.

U prelijepom ambijentu bašte, osim što smo uživali u domaćim delicijama njegove majke, bili smo počašćeni iskrenim i nesvakidašnjim razgovorom. Otkrio nam je da je upravo ovo mjesto njegova oaza mira i da svoje vrijeme najradije provodi ovdje, u društvu svog oca, uz gitaru i pjesmu.To je pravi odmor za dušu i srce, mjesto na kojem puni baterije, mjesto koje ga inspirira. Pričao nam je i o teškom životnom periodu u prethodnim mjesecima u kojem se uspio izboriti sa zdravstvenim problemima. Bio je to, kako kaže Eldin, iscrpljujući period koji nije bio inspirativan za stvaranje pjesama. Sada, kada je težak period iza njega, Eldin se planira posvetiti novim pjesmama i svojoj publici koja je uvijek bila uz njega.

Gost emisije „Hayat production show“ je i Armin Muzaferija, koji nam donosi detalje sa svoje američke turneje.Armin nam je u razgovoru otkrio čime je osvojio tamošnju publiku, zašto se sve češće vraća u Ameriku, kakve su naklonosti naših ljudi koji žive tamo i zbog čega trebamo biti zadovoljni onim što imamo.

Družili smo se i sa Zoranom Jovanović, poznatom blogericom, koja nam je otkrila na koji način je postala popularna, te za kratak period pridobila armiju pratilaca na Instagramu.

Premijerno ćemo vam predstaviti i pjesmu „Mašala“ Adisa Škalje, koju su njegovi fanovi s nestrpljenjem iščekivali. Spot za pjesmu rađen je na atraktivnim lokacijama u Istanbulu, a pjesma će, sigurni smo, osvojiti publiku ritmom i tekstom koji autorski potpisuje Amil Lojo. Subota, 18 sati, vrijeme je za „Mašala“ i emisiju „Hayat production show“.

TOP LISTA - ZABAVNA

1. Armin Muzaferija - Voljenom odlaze voljeni
2. Regina - Ti si mi tu
5. The Babe Barbarella - Znam
6. Činčila Band - Marš na Mars
7. Dr. Zo - Povratna stvar
8. Leo & Izabela Martinović - Samo ne brini za mene
9. Bukowskee - Amman
10. Dum Dum - Prokleto sami

TOP LISTA - NARODNA

1. Semir Ceric Koke - Sve i sad
2. Armin Šaković - Dobra strano mog života
3. Kemal Hasić - Tebi malo je
4. Denial Ahmetović- Suze za oproštaj
5. Dževada Keranović - Što te nema
6. Adnan Jakupović- Pješke
7. Sladja - Da ne čuje zlo
8. Ruža Efendić - Predugo sam volela
9. Šaćir Ameti - Dobra duša
10. Haris Sefer- Dragana

TOP VIDEO

1. dRUMELODY - You and Me
2. Armin Šaković - Dobra strano mog života
3. Hor Hamza- Iskreno
4. Kemal HasićTebi malo je
5. Jasna Gospić -Iluzija
6. Grupa autora - Jednaki
7. Zejd Šoto - Slovo o ljubavi
8. Lapsus Band - Oči boje čokolade
9. Miligram - Proćerdano 
10. Severina - Kuma