Upozorenje
  • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 957

Menu

ADIS ŠKALJO: OPROSTI SRCE

ADIS ŠKALJO: OPROSTI SRCE

Adis Škaljo snimio je novi spot za pjesmu „Oprosti srce“. Nakon singlova „Više te ne čekam“ i „Pa šta“, vrijeme je da od Adisa čujemo nešto novo i potpuno drugačije.

Ljubavna balada „Oprosti, srce“, čije autorstvo potpisuje Amil Lojo, za razliku od prethodne dvije, iako iste tematike, muzički i aranžmanski mnogo je laganija i emotivnija.

Adis kaže da je ovo pjesma koja ga je odmah osvojila i koja najbolje opisuje njega.

Spot je snimljen u Sarajevu, na nekoliko atraktivnih lokacija, a u spotu se pojavljuje Isa Švrakić te Deniz Nadžaković, čije uloge simboliziraju ljubav iz djetinjstva.

Njihove uloge muškarca i žene, čiju ljubav vrijeme i život raskidaju, igraju Dženita Dumpor, jedna od najpoznatijih bh. manekenki, s veoma uspješnom inozemnom karijerom i Adis Škaljo.

Adis se na veoma zanimljiv način, putem FB-a, zahvalio ekipi koja je učestvovala u realizaciji novog spota, pa vam prenosimo i dio poruke objavljene nakon snimanja. Nakon punih 16 sati, završili smo snimanje spota za novu pjesmu. Iako premoren, ne mogu zaspati, a da se još jedanput ne zahvalim ekipi koja je od jutros pa do sada zadržala istu energiju i dobro raspoloženje.

Velika ekipa, mnogo posla, nijedna nesuglasica - ponos!

Hvala predivnim klincima koji su otvorili "kutiju sreće", Isa i Deniz Nadžaković modeli zaslužni su za sreću i suze.Hvala, Dženita, na odlično odrađenom poslu i druženju. Bila si odlična partnerica. Veliko hvala ide za profesionalce i "mašine" koji su dali svoj profesionalni pečat i koji će učiniti da spot što prije ugleda svjetlo dana, Hayatovcima!Najveće hvala Milanu Seniću, za odlične kreacije i jer si me podsjetio zašto vrijedi biti dobar čovjek. Tvoja dobrota i energija napunili su moje baterije, Mahir Sinanović, volim te (ne mijenjaj se). Adi Hasiću, učinio si Amru ponovo zaljubljenom ženom.Temelju, Enese, učinio si da uspomene na ovaj divan dan kroz odlične fotke ostanu vječne. Hvala, Namještaj "Murselović" i "Labeffective", na nesebičnoj podršci i pomoći. Da ljubav i energija ulaze na usta, potvrdio je i naš Enes Kaltak Baltazar (Sarajevo). Hotel "Hecco Deluxe" i Hotel "Meriot" pružili su nam potpun ugođaj i atmosferu. Hvala divnom osoblju oba hotela. Hvala Adeli Karić puno, puno Hvala čovjeku koji je u dobru i zlu rame uz rame sa mnom, moj beg Ahmed. I na kraju, ono najvažnije, hvala mojoj Amri koja je sve ovo navedeno organizovala i ovu fantastičnu ekipu "dovela" u moj život i posao.

Znam da je ovaj post prilično dug, ali emocije mi ne dozvoljavaju da ga skratim.

Sretan sam i hvala vam na tome!

TOP LISTA - ZABAVNA

1. Armin Muzaferija - Voljenom odlaze voljeni
2. Regina - Ti si mi tu
5. The Babe Barbarella - Znam
6. Činčila Band - Marš na Mars
7. Dr. Zo - Povratna stvar
8. Leo & Izabela Martinović - Samo ne brini za mene
9. Bukowskee - Amman
10. Dum Dum - Prokleto sami

TOP LISTA - NARODNA

1. Semir Ceric Koke - Sve i sad
2. Armin Šaković - Dobra strano mog života
3. Kemal Hasić - Tebi malo je
4. Denial Ahmetović- Suze za oproštaj
5. Dževada Keranović - Što te nema
6. Adnan Jakupović- Pješke
7. Sladja - Da ne čuje zlo
8. Ruža Efendić - Predugo sam volela
9. Šaćir Ameti - Dobra duša
10. Haris Sefer- Dragana

TOP VIDEO

1. dRUMELODY - You and Me
2. Armin Šaković - Dobra strano mog života
3. Hor Hamza- Iskreno
4. Kemal HasićTebi malo je
5. Jasna Gospić -Iluzija
6. Grupa autora - Jednaki
7. Zejd Šoto - Slovo o ljubavi
8. Lapsus Band - Oči boje čokolade
9. Miligram - Proćerdano 
10. Severina - Kuma